Actualitate

Scandal pe strada Heleşteului: Supărat pe fratele său i-a distrus acestuia casa

Pentru că nu l-a lăsat să se bată cu nişte cunoscuţi, un bărbat din Alba Iulia i-a distrus fratelui său mai multe bunuri din locuinţă. Un echipaj de jandarmerie l-a identificat pe vinovat, iar acesta urmează să răspundă pentru faptele sale, conform normelor de procedură penală.
Fapta s-a petrecut duminică, 5 octombrie, în jurul orei 20.00, pe strada Eleşteului din municipiul reşedinţă de judeţ şi a fost semnalată prin apel la 112. Din verificările efectuate a reieşit că, după ce a consumat alcool în exces, N.L. ( 27 de ani ), din Alba Iulia, s-a întâlnit întâmplător cu nişte cunoscuţi şi, pe fondul unor divergenţe mai vechi, a iniţiat un scandal. Incidentul s-a petrecut în faţa locuinţei fratelui său, iar acesta, constatând că situaţia risca să degenereze spre violenţă fizică, a intervenit şi l-a convins că intre în casă. Extrem de nervos, bărbatul a interpretat gestul fratelui său ca pe un act de trădare şi în scurt timp a părăsit domiciliul acestuia. După aproximativ 30 de minute s-a întors şi a aruncat mai multe cărămizi şi pietre înspre casa fratelui, distrugând mai multe geamuri termopan, un aragaz, o chiuvetă şi spărgând mai multe bucăţi de gresie.
Existând suspiciunea rezonabilă cu privire la săvârşirea de către N.L. a infracţiunii de distrugere, echipajul de jandarmerie a întocmit un proces verbal despre împrejurările constatate, act care va fi înaintat Poliţiei Municipiului Alba Iulia pentru continuarea cercetărilor în cauză.

6 octombrie 2014

About Author

Marius Paul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...