Actualitate

Scandal într-un bar din Cugir. Bărbat amendat de 2 ori în 30 de minute!

amendaLa sfârşitul săptămânii trecute, în mai puţin de 30 de minute, un bărbat a reuşit “performanţa” de a fi amendat de două ori de jandarmi. Cuantumul total al sancţiunilor pecuniare se ridică la 1200 de lei.
Respectivul se numeşte Florian Niculae G. şi locuieşte în oraşul Cugir.

Vineri, 2 august, bărbatul în vârstă de 31 de ani se afla în avansată stare de ebrietate într-un bar din localitate şi, în jurul orei 19.00, a intrat în conflict cu barmanul de serviciu pentru că acesta a refuzat să-l servească pe datorie.

Supărat, a spart câteva halbe goale şi a plecat, nu înainte de a-i înjura şi ameninţa cu acte de violenţă pe toţi cei din jur, vizat în special fiind personalul localului.

Anunţat prin apel la 112, un echipaj de jandarmerie a intervenit la unitatea de consum, a luat act de cele întâmplate, a aflat de la martori cine ar putea fi scandalagiul şi a plecat în căutarea acestuia.

În scurt timp, jandarmii au ajuns la domiciliul bărbatului, iar părinţii acestuia au afirmat că nu este acasă deoarece, după ce a provocat şi aici un scandal şi a spart cu capul un geam, a plecat din nou în oraş.

A fost depistat câteva minute mai târziu în compania prietenei şi, la ora 19.20, pentru fapta de la bar, a fost sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 200 de lei.

Totodată, din cauza faptului că prezenta o plagă tăiată la nivelul frunţii – din propriile spuse, rezultat al “ confruntării ” cu geamul din casa părinţilor – bărbatul a fost condus, cu acordul acestuia, la unitatea de primiri urgenţe a Spitalului Orăşenesc Cugir.

După numai câteva minute, jandarmii au fost nevoiţi să intervină din nou deoarece pacientul a înjurat personalul medical pe motiv că nu este tratat cu prioritate şi este ţinut prea mult în camera de triere.

Drept urmare, la ora 20.20 a fost din nou sancţionat cu amendă contravenţională, de data aceasta în valoare de 1000 de lei.

Mai mult, având în vedere starea de agitaţie a acestuia, medicul de gardă a decis internarea pacientului.

Distribuie Acum

5 august 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...