Scandal în Blaj

Scandal în Blaj

Foto. Antena 3

Foto. Antena 3La data de 02.04.2013, orele 12.20, Poliţia Municipiului Blaj a fost sesizată cu privire la faptul că pe strada Eroilor, din municipiul Blaj s-a produs un scandal.

La faţa locului s-au deplasat imediat patrula de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj care a intervenit pentru aplanarea conflictului şi care a constatat că acesta s-a produs între L.M.I., de 26 de ani, din Bucerdea Grânoasă, (recent eliberat din Penitenciarul Aiud unde a executat o pedeapsă de 5 ani închisoare pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt şi ultraj contra bunelor moravuri) şi  fosta sa concubină, o femeie de 25 de ani din Blaj.

În timpul conflictului dintre cei doi bărbatul a şi agresat-o pe femeie, aplicând-i mai multe lovituri care nu i-au provocat leziuni ce să necesite internarea.

Faţă de L.M.I., poliţişti au luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 03.04.2013, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru promovarea în fața instanței a propunerii de punere în mișcare a acțiunii penale și arestare preventivă sub aspectul comiterii infracțiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovire sau alte violenţe.

Comentarii

Comentarii

Fara Comentarii

Lasa un raspuns