Social

Sâmbătă: NRG – Urban Fashion Store deschide al doilea magazin din România la Alba Iulia!

nrg_web1-721x1024NRG – Urban Fashion Store ajunge la Alba Iulia! Pe 13 aprile 2013 în incinta Alba Mall, NRG va inaugura cel de-al doilea magazin din România de modă urbană.

Îmi face mare plăcere să anunț că deschidem un nou magazin NRG – cel de-al doilea în doar două luni, iar până la sfârșitul anului intenționăm să ne extindem în cel puțin alte trei orașe din Transilvania.

Pe 13 aprilie vă așteptăm la inaugurarea magazinului nostru din Alba Mall”, a declarat Alexandru Martin – managerul NRG – Urban Fashion Store.

NRG reprezintă un concept de magazin mai puțin prezent pe piața din România și prin urmare, mai puțin familiar publicului: boutique de modă urbană.

Punând un mare accent pe un stil unic și diferit ce poate fi exprimat printr-o ținută vestimentară, NRG se îndepărtează de abordarea și comercializarea produselor în serie.

NRG – Urban Fashion Store se adresează tinerilor și nu numai – tuturor celor interesați de cele mai noi stiluri și tendințe de modă urbană sau stradală.

Magazinul NRG reunește mărci de referință în domeniul fashion, fiind o adevărată „House of brands”: de la Miss Sixty, Energie și Tom Tailor până la mărci exclusiviste precum Rusty Neal și Christian Audigier.

Distribuie Acum

12 aprilie 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...