Actualitate

S-au finalizat lucrările de reparare a drumului de la Drîmbar

tdrum_drimbarVicepreședintele Consiliului Județean Alba, Alin Cucui, s-au deplasat astăzi la Drîmbar, în comuna Ciugud, pentru a recepționa lucrările de asfaltare ce s-au realizat pe drumul județean 107C, între localitățile Drîmbar și Teleac, pe o lungime de circa 2 km.

Aici s-au executat lucrări complexe de consolidare a corpului drumului, pe o distanță de 640 de metri fiind necesară realizarea unei structuri rutiere noi, prin demolarea dalelor de beton existente și construirea unui nou drum, astfaltat.

De asemenea, s-au executat lucrări la rigole, s-au construit 3 podețe la drumurile laterale, s-a lucrat la 76 de cămine de vizitare amplasate pe drum pentru a le aduce la nivel, s-a montat parapet din tablă, s-au amenajat acostamentele și șanțurile.

Pe toată lungimea drumului modernizat s-au montat indicatoare rutiere și s-au executat marcajele rutiere iar, la km 3+750, pe partea dreaptă a drumului, a fost amenjată o parcare longitudinală pentru 15 autovehicule.

Această lucrare a fost finanțată integral din bugetul Consiliul Județean Alba și rezolvă problema ultimei porțiuni din acest drum care nu fusese reabilitată. Acum se poate circula în condiții bune în toată zona.”- a spus domnul Alin Cucui, Viceprețedinte al Consiliului Județean Alba.

Distribuie Acum

22 august 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...