Actualitate, Social

S-au alocat banii pentru Bazinul Olimpic

bazinDupă o perioadă plină de incertitudini, motive de îndoială şi multe regrete, vă anunţăm că s-au alocat banii pentru Bazinul Olimpic. Vineri va avea loc o întâlnire de lucru la care vor participa antreprenorul TIM Cluj, subantreprenorii, reprezentanţi ai autorităţii locale. Se va discuta modalitatea de abordare a lucrărilor pentru perioada următoare şi eventual se va avansa un termen de finalizare.

Dincolo de discuţiile sterile şi deseori contradictorii pe marginea acestui subiect născute pe plan local, i-am asigurat întotdeauna pe albaiulieni că facem tot ce ne stă în puteri pentru că aceşti bani să fie alocaţi, sunt strict dictate de nevoile imperative ale cetăţenilor.

În mod obiectiv şi constructiv, reprezentanţi ai guvernului au înţeles că nu ne dorim finalizarea bazinului din fală sau mândrie ci ca pe o necesitată stringenta a albaiulienilor, iar angajamentul trebuie respectat.

Astăzi putem spune că s-a făcut ce trebuie, iar demersurile noastre sunt flancate de concret, ce-i drept, cu întârziere.

Certific disponibilitatea necondiţionată şi imediată de a acoperi cheltuieli în valoare de 2 milioane de lei astăzi, urmând ca încă un milion de lei să fie primiţi în perioada următoare.

La bazin se lucrează în prezent şi am încredere în capacitatea constructorului de a finaliza cât mai curând lucrările.

Sper că acţiunile impulsive ale unor politicieni ahtiaţi după propria imagine să nu umbrească această veste bună.

Dacă totul s-ar fi rezumat la nivel de proiecte şi intenţii, povestea bazinului olimpic ar fi avut un sfârşit neplăcut.

Adeziunea faţă de oraş nu se măsoară prin puterea de a combate ci prin voinţa de a construi. „ Mircea Hava – primar

Distribuie Acum

13 noiembrie 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...