Politica, Stirea Zilei, Stiri

RAREŞ BUGLEA: Dorin Şerdean nu va veni în PNL, după ce a plecat de la PNL!

Zvonuri tot mai intense îl dau pe viceprimarul oraşului Alba Iulia Dorin Şerdean, membru PP-DD, plecat la alt partid… PSD sau PDL.

Consilierul liberal Rareş Buglea a comentat posibilitatea trecerii lui Şerdean de la PP-DD la alt partid, dar şi intenţia majorităţii PNL-PDL din Consiliul Local Alba Iulia de a-l schimba pe Şerdean din funcţia de viceprimar.

Rareş Buglea: „Vom discuta situaţia celui de al doilea viceprimar al municipiului Alba Iulia(este vorba despre Dorin Şerdean) după alegerile prezidenţiale, dar eu nu voi fi în nici un caz noul viceprimar. După ce am fost duşman 10 ani cu primarul Mircea Hava nu aş putea fi acum viceprimar. Ce ar spune electoratul ?”

„Sincer să fiu în CV-ul meu jumătate de mandat de viceprimar ar da bine. Dar nu pot să ajung acuma viceprimarul lui Mircea Hava”, a mai spus Rareş Buglea.

„Şerdean a plecat de la PNL la PP-DD pentru funcţie. Acum să faci mutări ca la şah nu e în regulă. Încă nu s-a întâlnit Regina cu… Nebunul!”, a concluzionat Buglea.

Mai este doar o zi în care aleşii pot să se decidă pentru un partid sau altul fără a fi penalizaţi de lege. Ora ultimă pentru traseişti este 23.59, miercuri, 15 octombrie 2014.

 

14 octombrie 2014

About Author

Marius Paul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...