Actualitate

Proiectul Discover aduce în România 300 de tineri internaționali

Organizația internațională AIESEC Român
ia a dat startul, la începutul acestei luni, proiectului național, Discover. Acesta este destinat elevilor din ciclul primar din întreaga țară și este deja la a doua ediție.

 

Proiectul Discover a demarat pe data de 9 mai și se va încheia la finalul lunii iunie, în toate cele 13 orașe în care se va desfășura: București, Iași, Brașov, Pitești, Oradea, Cluj-Napoca, Timișoara, Târgu-Mureș, Suceava, Craiova, Arad, Galați, Sibiu. Sunt așteptați aproximativ 300 de voluntari din întreaga lume, pentru a susține sesiuni interactive pentru elevii din România.

 

Acest proiect are scopul de a le oferi copiilor deschidere către alte culturi, educație non-formală în vederea dezvoltării unor abilități din sfera inteligenței emoționale, precum: comunicare, creativitate, lucru în echipă, responsabilitate, conștientizare propriilor calități, ca ulterior aceștia să se poată integra mai ușor în societate.

 

S Sesiunile vor fi ținute de voluntari internaționali, , din țări precum: Egipt, Polinia, Pakistan, Grecia, Hong Kong, sau Brazilia, ce vor oferi copiilor o perspectivă interculturală asupra lumii și îi vor ajuta să se dezvolte pe plan personal. De asemenea, printr-o interacțiune constantă cu voluntarii internaționali, elevii vor putea să practice și să își îmbunătățească abilitățile de limbă engleză, deoarece toate sesiunile vor fi susținute în limba engleză.rnațion

ali ce vor oferi

AIESEC este platforma internațională pentru tinerii ce vor să își descopere și dezvolte potențialul de leadership. Abordarea noastră inovatoare pentru dezvoltarea tinerilor se axează pe asumarea unui rol proactiv, dezvoltarea cunoașterii de sine și a unei viziuni personale, construirea de rețele, precum și dezvoltarea capacității de a aduce o schimbare.

Distribuie Acum

17 mai 2016

About Author

administrator


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...