Proiect de 1.000.000 de euro pentru un complex de agrement la Blaj

Proiect de 1.000.000 de euro pentru un complex de agrement la Blaj

Municipiul Blaj şi Consiliul Judeţean Alba sunt parteneri într-un proiect care prevede realizarea unei zone de agrement în municipiul Blaj.

Proiectul adoptat de consilierii judeţeni se numeşte Amenajare bază de agrement în Municipiul Blaj şi prevede: reabilitarea ştrandului din Blaj, construirea unei baze sportive moderne, amenajarea unor locuri de joacă (inclusiv piscine) pentru copii, spaţii de alimentaţie publică, restaurante, parcări.

Valoarea estimată a proiectului este de 3.500.000 lei, fără TVA (cu TVA proiectul se ridică la 4.340.000 lei, adică aproape 1.000.000 euro), în care municipiul Blaj şi CJ Alba sunt contributori egali. La finalul lucrărilor, cele două părţi vor fi proprietari egali ai bazei de agrement.

În justificarea iniţiatorilor, realizarea unui astfel de proiect ar deservi întreaga zonă limitrofă municipiului Blaj, adică aproximativ 50.000 de persoane.

Termenul de realizare a lucrărilor este de 18 luni de la data semnării contractului de achiziţie publică în vederea realizării lucrării (achiziţia publică pentru lucrărilor se va face prin (S.E.A.P.).

Foto: radioblaj.caritas-blaj.ro

Comentarii

Comentarii

Fara Comentarii

Lasa un raspuns