Proclamaţia de la Alba Iulia a revoluţionarilor din România

Proclamaţia de la Alba Iulia a revoluţionarilor din România

Reuniţi miercuri, 18 februarie 2015, la Alba Iulia, membrii Blocului Naţional al Revoluţionarilor (B.N.R.) au redactat următoarea Proclamaţie:

1.Revoluționarii din România s-au unit pentru a avea o singură voce în relația cu autoritățile, clasa politică și societatea civilă. Din Mișcarea Civică Revoluția Curată și Blocul Național al Revoluționarilor s-a constituit Alianța Națională a Revoluționarilor din România.

2.ANR și-a desemnat un Comitet de Criză. Acesta este singurul for reprezentativ al revoluționarilor.

3.Revoluționarii se declară nemulțumiți de abandonarea de către clasa politică a idealurilor Revoluției din Decembrie 1989. Au decis în consecință să nu mai acorde sprijin niciunui partid politic.

4.Alianța Națională a Revoluționarilor cheamă societatea civilă să facă front comun împotriva corupției generalizate, să sprijine justiția și statul de drept – comandamente ignorate de guvernanți.

5.ANR se dezice de cei care au confiscat Revoluția, în frunte cu Ion Iliescu, și au creat cadrul pentru jefuirea avuției naționale, încetinirea creșterii economice și deteriorarea nivelului de trai al poporului.

Documentul a fost redactat de Comitetul Naţional de Criză al Blocului Naţional al Revoluţionarilor

Comentarii

Comentarii

Fara Comentarii

Lasa un raspuns