Actualitate

Primăria mun. Alba Iulia doreşte finalizarea rapidă a lucrărilor la Bazinul Olimpic

544175_427860710635594_727984765_nAdministraţia locală a reluat în aceste zile discuţiile cu reprezentanţii CNI şi cu cei din cadrul MDRAP, menţinând şi întărind necesitatea că lucrările la Bazinul Olimpic să fie finalizate cât mai rapid.

Predicţia factorilor de decizie din Bucureşti, privitor la alocarea banilor necesari pentru finalizarea lucrărilor, face referire la o rectificare bugetară când ar putea fi evidenţiate sumele necesare.

În momentul de faţă abilitatea continuării lucrărilor este meritul exclusiv al subcontractantului, firma Benoni Loghin SRL.

Este un subiect de neevitat pentru Alba Iulia.

Capacitatea noastră de a insista nu a scăzut, iar de această dată am surprins personal oameni pentru care urcatul pe scările ministerelor din Bucureşti, înseamnă mai mult decât obişnuinţă, înseamnă responsabilitate.

Sub rezerva că tot ce s-a discutat va trebui să se concretizeze la proxima rectificare, pot spune că nimeni de la Bucureşti nu doreşte ca acest bazin să fie sinonim cu asumarea unor merite politice iar acest lucru ar trebui să fie bine înţeles şi pe plan local.

Poate singurul care are un merit în toată aceste poveste este constructorul din Alba Iulia.

Conform actualei guvernări, toate investiţiile realizate în procent de peste 50% au prioritate iar acesta ar trebui să rămână singurul criteriu de atitudine responsabilă.

Îmi permit să dau credit promisiunilor pe care le-am obţinut şi sper să nu fie vorba de un nou prilej de dezamăgire pentru albaiulieni.” Mircea Hava – primarul municipiului Alba iulia.

Cu toate că în prezent lucrările sunt oficial suspendate, se lucrează la cuva bazinului pentru că anumite proceduri tehnice nu pot fi întrerupte.

Stratul de suport al faianţei şi finisajele implicite nu suportă o eventuală întrerupere şi reluare a lucrărilor din cauza modificărilor pe care acesta le poate suferi.

Distribuie Acum

20 aprilie 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...