Primăria dă 800.000 lei pentru activităţi non-profit din domeniile educaţie, cultură, turism...

Primăria dă 800.000 lei pentru activităţi non-profit din domeniile educaţie, cultură, turism şi sport

Consilierii locali din Alba Iulia au decis alocarea sumei de 800.000 lei pentru diverse finanţări nerambursabile în anul 2015.

Sunt vizate activităţile NON PROFIT de interes local, din domeniile educaţie, cultură, turism şi sport.

Solicitanţii trebuie să fie persoane fizice sau persoane juridice fără scop patrimonial – asociaţii, fundaţii sau culte religioase.

În hotărârea CL Alba Iulia se specifică: „Finanţările nerambursabile acordate se vor utiliza numai pentru proiectele de interes public iniţiate şi organizate de către aceştia, în completarea veniturilor proprii şi a celor primite sub formă de donaţii şi sponsorizări. (…) Finanţarea se acordă pentru acoperirea parţială a unui proiect în baza unui contract încheiat între părţi. Pentru acelaşi domeniu, un beneficiar NU POATE contracta decât o singură finanţare nerambursabilă în decursul unui an”.

Documentele de solicitare a finanţării se va depune (în original şi copie) şi în format electronic la registratura Primăriei Alba Iulia, la sediul din str. Calea Moţilor, nr. 5A.

Finanţarea se face astfel: 80 la sută în momentul semnării contractului de finanţare (şi după deschiderea unui cont, certificat de Trezorerie, şi depunerea contribuţiei în contul respectiv) şi 20% la finalul proiectului (după îndeplinirea tuturor obiectivelor prevăzute în proiect).

Comentarii

Comentarii

1 Comentariu

Lasa un raspuns