Politica

Preşedintele PLR Alba, Ioan Lazăr îl laudă pe primarul Mircea Hava

Rivalitatea politică a fost lăsată deoparte astăzi, chiar cu o zi înainte de începerea campaniei electorale. Surprinzător sau nu, preşedintele PLR Alba, Ioan Lazăr l-a lăudat astăzi pe primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava care este şi copreşedintele ACL Alba. Asta deşi Ioan Lazăr nu vede cu ochi buni alianţa între PNL şi PDL.
„Pot să spun că îl stimez pe Mircea Hava ca om şi primar. Asta deorece a făcut chiar cu cetatea, arată bine şi vin turiştii iar Hava, trebuie să recunoaştem, are un merit major. Totuşi în ce priveşte fuziunea PNL-PDL vă spun că nu o să meragă. Cel puţin la nivelul judeţului Alba conducerile nu sunt compatibile. Spun asta deoarece cunosc foarte bine oameni atât din PNL Alba cât şi PDL Alba iar Atanasiu, Roman sau Albani nu o să poată să stea la masă cu Hava şi Dumitrel. Nu sunt compatibili ” a declarat Ioan Lazăr.
Fost vicepreşedinte al PNL Alba, Ioan lazăr şi-a dat demisia din partid şi a ajuns preşedinte al PLR Alba. Acesta deţine un hotel şi o pensiune în Alba Iulia.

2 octombrie 2014

About Author

Marius Paul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...