Premieră în România: STP Alba Iulia facilitează plata online cu cardul, de...

Premieră în România: STP Alba Iulia facilitează plata online cu cardul, de pe telefonul mobil, a biletelor de călătorie

O nouă premieră naţională marca STP, la Alba Iulia şi la Turda: Utilizatorii autobuzelor STP din Alba Iulia și Turda își pot procura biletele de călătorie online cu cardul, direct de pe telefonul mobil, prin aplicația mobilPay Wallet, dezvoltată de NETOPIA mobilPay. Mai mult, toți cei care optează pentru cumpărarea unui bilet prin această metodă de plată, primesc, la prima achiziție, 3 călătorii nominale gratuite.

Plata transportului în comun dintr-un portofel digital este o premieră pe piața românească, de care beneficiează locuitorii orașelor Alba Iulia și Turda. Pentru a marca introducerea plății din mobilPay Wallet, NETOPIA mobilPay, cel mai mare procesator de plăți mobile din România, pune la dipoziție tuturor utilizatorilor aplicației, 3 bilete de călătorie gratuite, la primul bilet nominal cu o călătorie, achitat de pe telefonul mobil – se arată într-un comunicat al STP Alba Iulia.

„Plata mobilă înseamnă pentru noi, în primul rând, simplificare. De ce să stai la rând ca să-ți reînnoiești abonamentul de transport sau ca să-ți cumperi un bilet, când ai în permanență un portofel digital pe smartphone-ul tău. România este într-un moment al pionieratului în zona de plăți online și mobile. Iar NETOPIA mobilPay este aici tocmai ca să se asigure că inovațiile se transformă în realități care ne fac viața mai ușoară”, a spus Antonio Eram, CEO și Fondator al NETOPIA mobilPay.

Reprezentanţii STP precizează că „pentru a beneficia de cele trei călătorii gratuite, clientul trebuie să acceseze de pe telefonul mobilget.mobilpay.ro, să își descarce aplicația compatibilă cu sistemele de operare Android sau iOS, să înregistreze și să confirme cardul bancar. Promoția se acordă prin returnarea valorii călătoriilor achiziționate, chiar în ziua realizării plății. Campania se aplică doar în cazul achiziției de călătorii nominale, nu și pentru abonamentele lunare sau de o zi”.

Plata prin mobilPay Wallet poate fi realizată inclusiv de către utilizatorii aplicației care nu și-au confirmat cardul, având în vedere valoarea mică a acesteia, însă doar utilizatorii cu cardurile confirmate vor putea beneficia de promoție. Pe lângă Alba Iulia și Turda, această modalitate de plată va fi introdusă și în transportul public din Cluj-Napoca, se mai arată în comunicatul STP Alba Iulia.

Despre NETOPIA mobilPay

NETOPIA mobilPay este lider pe piaţa din România în ceea ce priveşte plățile mobile. În iunie 2010, NETOPIA mobilPay a devenit primul produs românesc premiat în cadrul unei competiţii din Silicon Valley. Aplicaţia românească s-a situat în top 3 cele mai votate tehnologii în cadrul primei expoziţii dedicate start-up-urilor prezente în centrul mondial al giganţilor din domeniul IT. mobilPay Wallet se numără și printre cele mai premiate soluții de plată din România, numită, printre altele, premiera anului la categoria „Soluții de plată nebancare” în cadrul Galei Nocash 2014. Tot anul trecut, aplicația a obținut primul loc la Mobile Awards România, la categoria Payment.

Comentarii

Comentarii

Fara Comentarii

Lasa un raspuns