Actualitate, Stirea Zilei, Stiri

POLITIZAREA CONTINUĂ. USL Alba pune mâna pe Electrica

28.MedreaTânărul Bogdan Medrea este noul şef al Sucursalei de Distribuţie a Energiei Electrice Alba (SC Electrica SA SDEE filiala Alba). Acesta are 33 de ani, fiind prim-vicepreşedinte PSD Alba, preşedintele TSD Alba, administrator al SC Bymed Proiect SRL şi director al Vimed Grup SRL, dar şi consilier local în Consiliul Local Alba Iulia…

De notat că Medrea a absolvit Liceul Economic „D.P. Marţian” din Alba Iulia, şi apoi Universitatea Tehnică Cluj-Napoca, Facultatea de Construcţii, secţia Instalaţii.

De câteva luni Bogdan Medrea a fost numit în funcţia de şef Serviciu Investiţii al SDEE Alba pentru a putea fi numit apoi în fruntea sucursalei.

Medrea îl înlocuieşte astfel pe Ioan Perju, care conduce Sucursala de Distribuţie a Energiei Electrice Alba încă din 2002.

Adjunctul lui Perju, inginerul şef Ioan Suciu, va fi înlocuit şi el. Suciu, care acum este inginerul şef de la SC Electrica SA SDEE Alba, va fi înlocuit cel mai probabil de ing. Ionel Nicolae, care a ocupat funcţia de şef Serviciu Producţie la SC Electrica Serv SA AISE Alba Iulia din 2002, când s-au separat activităţile de exploatare de cele de servicii în cadrul societăţii naţionale Electrica.
Medrea este primvicepreşedintele PSD Alba, iar Ionel Nicolae este preşedintele UNPR Aba – cu precizarea că sebeşanul Ionel Nicolae este angajat al societăţii Electrica dinainte de anul 1990.
În 2013 PNL Alba a reuşit să facă două numiri: Gabriel Pleşa a fost numit la conducerea SC Electrica Serv SA Alba Iulia în locul inginerului Marius Ceteraş – care a avut susţinerea PDL Alba – şi Dan Brătean la conducerea Agenţiei de Furnizare a Energiei Electrice Alba.

Distribuie Acum

27 ianuarie 2014

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...