Politicienii n-au ieşit din logica vacanţei de iarnă, DNA-ul lucrează în 3...

Politicienii n-au ieşit din logica vacanţei de iarnă, DNA-ul lucrează în 3 schimburi

foto: reportervirtual.ro

Dacă la Sebeş continuă mitingurile anti-formaldehidă, cu Dorin Nistor printre manifestanţii de vază, în judeţ politicienii îşi văd de treabă.

De exemplu, Mircea Hava e în concediu, stă la căldură prin zări mai plăcute, mai liniştite şi mai călduţe.

Viceprimarul de Alba Iulia nu mai suportă fotbalul nici măcar în hârtiile oficiale de la Consiliul Local: Paul Voicu a declarat colegilor consilieri că s-a săturat să dea cu subsemnatul la DNA pentru subvenţionarea fotbalului, deşi dânsul, personal, nu a dat nimic fotbalului.

Şi pentru că veni vorba de vice, Noul PNL a amânat decizia de a-l schimba pe viceprimarul PP-DD Dorin Şerdean cu un liberal (cel mai probabil Gabriel Pleşa, membru cu vechi state de plată în vechiului PNL).

De notat că onor Consiliul Judeţean Alba şi Primăria Alba Iulia nu dau nici un leu pentru fotbal în anul 2015. În schimb Asociaţia Volei Club Alba-Blaj a căpătat o căruţă de bani: 227.000 euro!

După demisia lui Maior de la şefia SRI-ului, la Bucureşti s-a făcut un anunţ important: liderul liberal Teodor Atanasiu (senator de Alba) a declarat sus şi tare că nu este interesat ca în CV-ul personal să apară cu funcţia de director SRI. Cine are urechi să audă!

Deputatul de Alba Clement Negruţ s-a săturat şi dânsul de PMP şi nu mai candidează la şefia Partidului Prezidenţial. Probabil deputatul Clement e negruţ de supărare că nu mai vine Traian şi că doamna Udrea e cercetată de DNA.

La Bucureşti s-au pus bazele formaţiunii PSD Independent şi Mişcării România Noastră – conduse de Mircea Geoană şi Marean Vanghelie. Prin PSD Alba sunt şi nemulţumiţi care aşteaptă să părăsească vaporul condus de Ioan Dîrzu…

Zuzu Zuzu

Comentarii

Comentarii

Fara Comentarii

Lasa un raspuns