hitfm

ASCULTA RADIO ORION PE HITFM.RO

Percheziţii la Alba Iulia şi Sebeş - Ziarul Apulum
Actualitate

Percheziţii la Alba Iulia şi Sebeş

Poliţiştii din din cadrul Poliţiei municipiului Alba Iulia sprijiniţi de către poliţişti ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din IPJ Alba şi jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Alba, efectuează 5 percheziţii la persoane bănuite de săvârşirea mai multor furturi din case în construcţie situate pe raza municipiului Alba Iulia.

„Activităţile vizează domiciliile a 4 persoane din municipiile Alba Iulia şi Sebeş precum şi un centru de centru de colectare a deşeurilor neferoase din municipiul Sebeş.

În cauza aflată în lucru la Biroul de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, există suspiciunea rezonabilă că în luna ianuarie 2015, trei bărbaţi din municipiul Alba Iulia au pătruns, prin efracţie, în 7 case aflate în construcţie, din cartierele Orizont şi Partoş ale municipiul şi au sustras componente din cupru de la instalaţiile de încălzire şi electrice.

Ulterior, cei 3 bărbaţi ar fi valorificat cuprul rezultat din furturi, la un centru de colectare a deșeurilor neferoase din municipiul Sebeş.

Pentru documentarea activităţii infracţionale în cauză, azi, 29 ianuarie 2015, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, sprijiniţi de poliţişti ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi jandarmi, efectuează 5 percheziţii urmând să fie puse în executare 3 mandate de aducere faţă de persoanele bănuite de comiterea faptelor de furt calificat, acestea urmând a fi conduse la sediul Poliţiei Municipiului Alba Iulia pentru audieri şi dispunerea măsurilor legal” au transmis reprezentanţii IPJ Alba.

Distribuie Acum

29 ianuarie 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...