hitfm

ASCULTA RADIO ORION PE HITFM.RO

Pensiunea Casa Moţului Arieşeni-o oază de linişte pentru familie şi cei dragi - Ziarul Apulum
Actualitate, Social

Pensiunea Casa Moţului Arieşeni-o oază de linişte pentru familie şi cei dragi

poza_pensiune_de_pe_dealDeparte de aglomeraţia oraşului, în mijlocul naturii, pensiunea Casa Moţului de 4 margarete, localizată în staţiunea Arieşeni din Munţii Apuseni, vă oferă o oază de linişte pentru familie şi cei dragi.

Prin atmosfera creată de noi şi împrejurimile spectaculoase din zona Valea Ariesului, timpul nu va mai avea însemnătate.

Puteţi alege pentru cazare între camere şi apartamente pentru una, două sau mai multe persoane, destule pentru 30 de oaspeţi, întocmai rânduite pentru a vă mulţumi pe deplin. Încăperile sunt amenajate după datina unei case primitoare, mobilierul fiind într-un stil rustic, iar lenjeria ţesută din in şi cânepă.

SONY DSCPentru a păstra tradiţia moţilor prin care cel mai de preţ lucru este familia, pensiunea Casa Moţului are grijă de toţi cei dragi! Astfel, am creat o cameră special amenajata pentru copii, unde vor găsi jucării după plac.

Deasemenea vă stăm la dispoziţie cu informaţii despre minunată zona cu care ne mândrim. Toţi iubitorii de munte, de natură şi de activităţi în aer liber pot vizita în împrejurimi obiective turistice de la biserici şi mănăstiri fortificate, biserici de lemn, mori vechi de apă, muzee istorice şi etnografice sau case memoriale, până la Minele Romane de la Roşia Montană, rezervaţii botanice, complexe naturale (chei, cascade) şi speologice (avene, peşteri, grote sau gheţari).

După drumeţiile prin împrejurimi, pensiunea Casa Moţului vă va aştepta cu mese îmbelşugate de bucate tradiţionale şi ispititoare, din ingrediente sănătoase şi naturale, cu vinuri bune, într-un spaţiu tradiţional, primitor şi unic.

Oferim cazare cu mic dejun şi cazare cu demipensiune sau pensiune completă, masa putând fi luată în restaurantul propriu. Organizăm teambuilding-uri pentru grupuri şi firme şi alte diverse evenimente cum ar fi nunţi şi botezuri.

Pentru lista actualizată de tarife şi oferte speciale alături de o descriere detaliată a pensiunii şi a obiectivelor turistice din împrejurimi vă invităm să vizitaţi siteul www.casamotului.ro

Distribuie Acum

9 august 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...