Pe fir de basm… cu grupul Skepsis

Pe fir de basm… cu grupul Skepsis

În perioada 8 ianuarie-1 martie 2015, Asociaţia Grupul Skepsis derulează proiectul „Pe fir de basm” la Alba Iulia şi în judeţul Alba.

În cadrul proiectului, Trupa DelArt, formată din elevi care se formează în Arta Actorului în cadrul Asociaţiei, a realizat spectacolul „Rumpelstilskin”, după basmul Fraţilor Grimm. Echipa este formată din Mădălina Ivaşcu, Gabriel Muncuş, David Chismorie, Ana Bora şi Monica Truţă, care au lucrat timp de mai multe săptămâni pentru realizarea spectacolului.

Spectacolul a fost prezentat joi, 12 februarie 2015 elevilor de la Şcoala Gimnazială „Ion Agîrbiceanu” din Alba Iulia. Copiii au fost alături de Rege şi Regină şi l-au ajutat pe Povestitor să-l alunge pe Spiriduşul buclucaş. Ultimele reprezentaţii au avut loc vineri, 13 februarie 2015 pentru copiii de la Casa de Tip Familial „Sfântul Ghelasie” Stremţ şi de la Centrul de Plasament „Pro Familia” Teiuş.

Instituţiile partenere care su sprijinit acest proiect sunt Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia, Şcoala Gimnazială „Ion Agârbiceanu” Alba Iulia, Casa de Tip Familial „Sfântul Ghelasie” Stremţ, Centrul de Plasament „Pro Familia” Teiuş, Asociaţia Caritas Asistenţă Socială Alba Iulia.

Comentarii

Comentarii

Fara Comentarii

Lasa un raspuns