Actualitate

Partidul Verde Alba: S-a ales un nou Birou Permanent

Logo-13Întâlnire de taină a membrilor Partidului Verde – filiala Alba în acest sfârșit de săptămână cu scopul reorganizării formațiunii în vederea constituirii unei noi forțe tampon care să facă o opoziție de dreapta împotriva actualei cacialmale politice care a pus stăpânire pe județul Alba.

Primul pas al acestei întruniri a fost instituirea unui nou Birou Permanent unde s-au reales președintele, vicepreședinții și noii membri care vor avea misiunea de a face din Partidul Verde o formațiune cunoscută care v-a milita pentru o dezvoltare de lungă durată prin protejarea mediului înconjurător, a legilor și a drepturilor cetățeanului.

Președintele Leonhardt Cristian și-a ales echipă formată din oameni de media, patroni și oameni care pot să reprezinte cu demnitate cetățenii acestui județ.

Sunt mândru cu nouă echipă pe care am reușit să o formez, sper că împreună să reînviem doctrina verzilor și să dăm oamenilor o șansă ca prin noi să vadă nu doar o protecție a mediului înconjurător dar și o protecție socială care în județul Alba nu se mai simte de o bună perioadă de timp . 

Politica noastră este de a sprijinii investițiile căutând soluțiile cele mai benefice pentru comunitate” – a spus Leonhardt Cristian.

În acest moment Partidul Verde Alba are un consilier local în comună Vinţu de Jos în persoana lui Abrudean Ioan care prin acțiunile sale vrea să ducă la dezvoltarea comunei, alături de o echipă de încredere.

După reorganizarea filialelor municipale și locale, noua conducere a Partidului Verde intenționează să vină cu proiecte pe care să le dea administrației locale pentru a ajuta la dezvoltarea comunității.

Biroul Permanent al Partidului Verde – Filiala Alba

Distribuie Acum

5 august 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...