Parlamentarul Sebastian Ghiţă audiat la DNA în dosarul cumnatului lui Ponta

Parlamentarul Sebastian Ghiţă audiat la DNA în dosarul cumnatului lui Ponta

Deputatul de Prahova, Sebastian Ghiţă dă în acest moment cu susbsemnatul la DNA Ploieşti. Acesta a fost adus cu mandat la sediul instituţiei, având deocamdată calitatea de martor în dosarul de fraudă cu fonduri europene în care este implicat cumnatul premierului Victor Ponta.
La intrarea în sediul DNa, Sebastian Ghiţă a declarat că are calitatea de martor în respectivul dosar. Întrebat despre contractul cu fonduri europene derulat la Comarnic pentru introducerea canalizării în localitate, Ghiţă a spus: ”Ştim cu toţii că lucrările acolo nu au mers aşa cum trebuia, că stagnează, iar firma nu a reuşit să performeze şi să termine acea lucrare publică. Nu cunosc mai multe alte detalii”.
Întrebat dacă a fost implicat în acest contract, deputatul a spus că nu. Întrebat, de asemenea, de ce a fost adus cu mandat la DNA, dacă nu este implicat în acest contract, Ghiţă a răspuns: ”Îl cunosc pe om (Iulian Herţanu -n.r.) şi probabil că procurorii vor să se convingă de natura relaţiilor mele cu dânsul”, conformMediafax.

Comentarii

Comentarii

Fara Comentarii

Lasa un raspuns