TEATRU ALBA
Actualitate, Financiar, Stirea Zilei

O noua platforma de anunturi pe piata din Romania. Negociat.ro

Gigante Business Group va lansa pe piaţa din România începând cu 1 iulie 2016 site-ul negociat.ro. O platformă online care permite promovarea anunţurilor gratuite fara costuri suplimentare. Negociat.ro va fi lansat în versiunea beta şi va fi primul site de anunţuri gratuite din România care oferă posibilitatea utilizatorilor de a-şi promova anunţurile şi prin SHARE-uri. Noua platformă este concepută în special pentru utilizatorii de smarphone.  Totodată, platforma negociat.ro vine în ajutorul magazinelor online care pot posta anunţuri mult mai simplu.

Negociat.ro este platforma online care iti promovează anunţurile gratuite pe retelele de socializare  și oferă o experienţă facilă a navigării pe site.

Platforma a fost dezvoltată de o echipă de specialiști IT, din cadrul companiei.

Negociat.ro îi ajută pe utilizatori, să caute mai ușor anunţurile de care sunt interesaţi, în funcție de localitate sau în funcție de alte caracteristici ale produselor şi serviciilor oferite. Totodată, utilizatorii vor beneficia în mod gratuit de posibilitatea de a posta anunţuri din diverse categorii, simplu şi în timp util, de pe calculator, tabletă sau smartphone.

Platforma negociat.ro promovează anunţurile de vânzare şi îi ajută pe utilizatori să găsească produsele şi serviciile de care au nevoie, punându-le la dispoziţie mii de anunţuri din diferite categorii. De asemenea, platforma este inovativă şi duce experienţa anunţurilor la un alt nivel.negociat.ro alb beta 1

Realizatorii site-ului au declarat pentru ziarul nostru că negociat.ro prezintă într-un format prietenos, anunţuri relevante pentru dorinţele fiecărui utilizator şi facilitează găsirea de anunţuri din cea mai apropiata zona fata de utilizator.

Distribuie Acum

29 iunie 2016

About Author

administrator


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...