Actualitate

O maşină a fost lovită de un tren

foto: ziuanews.ro
foto: ziuanews.ro

Ieri, 07.11.2013, ora 17.48, poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Cugir au fost solicitaţi să intervină pentru soluţionarea unui accident de circulaţie soldat cu victime omeneşti şi produs la  intersecţia D.J. 704 cu o trecere la nivel cu cale ferată ferată.

Echipa de cercetare care s-a deplasat la faţa locului a stabilit că Radu T., de 31ani, din municipiul Timişoara, în timp ce conducea, un autoturism, pe DJ 704, ajuns la intersecţia cu o trecere la nivel cu cale ferată, nu acordă prioritate de trecere unui automotor care circula pe calea ferată, pe relaţia Cugir – Alba Iulia şi intra in coliziune cu acesta.

Atât conducătorul auto cât şi pasagerul aflat în autoturism au suferit leziuni corporale, fiind transportaţi la Spitalul Orăşenesc Cugir şi respectiv Spitalul Judeţean Alba, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vatamare corporală din culpa”, fapta prev. de art.184 al.1,3 Cod Penal, dar şi în vederea stabilirii tuturor împrejurarilor in care s-a produs evenimentul rutier.

Distribuie Acum

8 noiembrie 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...