O femeie şi-a pierdut viaţa într-un accident de circulaţie produs în Teiuş....

O femeie şi-a pierdut viaţa într-un accident de circulaţie produs în Teiuş. Alte patru persoane au fost transportate la spital

0accident-triunghiUn grav accident de circulaţie a avut loc în această dimineaţă, în jurul orei 05:30, soldat cu decesul unei femei şi rănirea altor patru persoane. În accidentul produs în Teiuş au fost implicate o autoutilitară şi un microbuz.

Din primele cercetări se pare că şoferul microbuzului, care se îndrepta spre Alba Iulia, a virat la stânga, către gară, moment în care maşina pe care o conducea a fost lovită de o autoutilitară aflată în depăşire.

În tragicul accident, o femeie aflată în microbuz şi-a pierdut viaţa, iar alte patru persoane au fost transportate la spital.

Potrivit ISU Alba, detaşamentul de pompieri Aiud a fost solicitat să intervină în această dimineaţă, la ora 05.35, pe DN 1, pe raza loc. Teiuş la un accident rutier, în care au fost implicate un microbuz şi o autoutilitară. În urma accidentului s-au înregistrat 5 victime (4 persoane rănite şi 1 persoană decedată). Pompierii militari au intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă dotată cu echipamente de descarcerare, o ambulanţă SMURD B2 şi o ambulanţă de Terapie Intensivă Mobilă, pentru asistenţă şi prim ajutor medical. Două victime au fost transportate la spital cu o ambulanţă SMURD de la Detaşamentul Aiud şi o ambulanţă de la S.A.J. Alba.

Comentarii

Comentarii

Fara Comentarii

Lasa un raspuns