O femeie de 45 de ani a fost găsită moartă în apartamentul...

O femeie de 45 de ani a fost găsită moartă în apartamentul său din Alba Iulia

foto: glsa.ro
foto: glsa.ro
foto: glsa.ro

O femeie din municipiul Alba Iulia a fost găsită moartă în apartamentul ei, de pe strada Toporaşilor. Poliţia a fost alertată de vecinii femeii, care spun că nu au mai văzut-o de aproximativ patru luni, iar din locuinţă se simţea un miros greu.

În data de 24.04.2014, orele 15.30, Poliţia Municipiului Alba Iulia, a fost sesizată de către un cetăţean de pe strada Toporașilor din Alba Iulia, cu privire la faptul că dintr-un apartament învecinat răzbate un miros greu.

La faţa locului s-a deplasat o echipa operativă de cercetare precum şi lucrători din cadrul Inspectoratului Pentru Situaţii de Urgenţă Alba, care au pătruns în apartament, printr-un geam al balconului şi au deblocat ușa de acces.

În dormitorul apartamentului a fost găsit, în stare avansată de putrefacţie, cadavrul lui B.M.R., o femeie în vârstă de 45 de ani, locatara apartamentului.

Din declaraţiile vecinilor a rezultat că aceasta nu a mai fost văzută de cca. 4 luni.

La examinarea sumară a cadavrului, nu au fost identificate urme de violenţă iar sistemele de închidere ale uşii de acces şi ale ferestrelor apartamentului, nu prezentau urme de

Cadavrul a fost transportat la Morga Spitalului Judeţean Alba, urmând a fi efectuată necropsia, în vederea stabilirii cauzei morţii.

Cercetările sunt continuate.

Comentarii

Comentarii

Fara Comentarii

Lasa un raspuns