Actualitate

Negruţ: Este exclus ca la 1 septembrie să avem finalizată ocolitoarea Sebeşului

 

foto: cronicadeiasi.ro
foto: cronicadeiasi.ro

Deputatul PDL Clement Negruţ susţine că este exclus ca la începutul lunii septembrie să fie finalizată ocolitoarea Sebeşului, aşa cum au anunţat, recent, unii lideri ai PNL, acuzându-i pe aceştia că dezinformează.

Este exclus ca la 1 septembrie să avem finalizată ocolitoarea Sebeşului”, a spus, într-o conferinţă de presă, Clement Negruţ, care a adăugat că este evident că lucrurile nu vor putea fi terminate până la acea dată.

Deputatul democrat-liberal a prezentat câteva date în favoarea afirmaţiei sale. Negruţ a spus că este „un punct critic foarte important” la tunelul peste calea ferată, de lângă  Kronospan, unde a fost o modificare de proiect.  Dacă iniţial proiectarea prevedea aici două linii de cale ferată, în urma unor solicitări a societăţilor din Sebeş s-a cerut lărgirea acestui tunel, pentru încă o linie de cale ferată.

Parlamentarul PDL a mai menţionat că nu va fi gata mai repede de 1-2 septembrie nici nodul rutier, care cuprinde două sensuri giratorii, unul la ieşirea din Lancrăm şi unul la intrare în Sebeş, la o diferenţă de nivel de 20 de metri. El a mai spus că în momentul de faţă sunt turnate doar culeiele podului, iar a treia elevaţie este încă în execuţie. „Nu s-a turnat riglele, adică suporţii unde se pun grinzile. Aici trebuie turnată placa de beton şi apoi asfalt”, a declarat democrat-liberalul.

Negruţ a mai spus că bretelele în zona sensului girator de la Sebeş nu sunt nici acum finalizate şi că de la Cunţa până la Vinţ sunt zone cu puncte critice legate de stabilitatea terenului.

În opinia deputatului PDL, nu se va întâmpla mai repede de mijlocul lunii octombrie să se circule pe lotul 2 de autostradă, în lungime de aproape 20 de kilometri, în condiţii de securitate maximă şi în condiţiile respectării în întregime a elementelor tehnice şi de construcţie.

Marius Alexandru

Distribuie Acum

23 august 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...