Actualitate, Stirea Zilei

MocirlApulum Agraria, noroiasa ediție!

O nouă ediție a târgului Apulum Agraria s-a desfășurat în acest week-end într-o atmosferă ploioasă și mai ales nămoloasă, într-o locație nou aleasă, pe terenul viran situat între magazinul Profi și bazinul olimpic din Alba Iulia.

Mobilizarea organizatorilor și a expozanților a fost mult peste anii trecuți, în schimb alegerea locației a făcut ca evenimentul în sine să piardă multe puncte, astfel că nu a mai prins podimul. Și asta pentru că, deși expozanții au făcut eforturi pentru diversificarea ofertei, noroiul dintre standuri a indepărtat potențialii vizitatori, iar pe cei care au venit, i-a enervat.

Și nici nu este de mirare, chiar dacă îi spune Apulum Agraria, condițiile trebuie să corespundă totuși anului în care ne află și mai ales, să răspundă unor pretenții europene.

Iar cei care au ales locația, fără să speculăm motivul alegerii acestei locații, puteau sa mai aducă niște camioane de piatra spartă, un autogreider și un cilindru-compactor, să amenajeze zona și să ofere condiții un pic mai civilizate. Sau poate că asta ar fi trebuit șă o facă proprietarul terenului?

În rest, noroc că noroiul se spală cu apă și nu pătează.

 

 

Distribuie Acum

28 septembrie 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...