Moarte suspectă la Blaj

Moarte suspectă la Blaj

Sâmbătă seara Poliţia Blaj a fost sesizată prin numărul unic de urgenţă 112, de către un bărbat de 40 de ani din localitate, că i-a găsit pe părinţii săi în satre de inconştienţă în locuinţa lor.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că bărbatul de 40 de ani care sesizase poliţia s-a deplasat la domiciliul părinţilor săi şi, găsindu-i pe aceştia în dormitorul locuinţei, în stare de inconştienţă, a solicitat prin serviciul 112 deplasarea ambulanţei.

În urma intervenţiei echipajului SMURD s-a constatat că R.C., de 60 ani, din municipiul Blaj, nu prezenta semne vitale fiind decedat, iar soţia acestuia M.C., de 60 ani, a fost transportată în stare de inconştienţă la Spitalul Municipal Blaj şi ulterior la Spitalul Judeţean Alba, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Din cercetările efectuate la faţa locului reiese faptul că locuinţa celor doi era încălzită cu o centrală pe gaze cu tiraj natural, iar din primele verificări echipa de intervenţie E ON Gaz sosită la faţa locului nu a detectat scăpări la instalaţia de gaze.

Totodată poliţiştii au stabilit că locuinţa era închisă cu cheia prin interior, iar în locuinţă nu au fost găsite urme de deranj, iar cele două persoane nu prezentau urme de violenţă.

În cauză se continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

În urma efectuării necropsiei cadavrului lui R.C., medicul legist a stabilit un diagnostic prezumtiv de ,,posibilă intoxicaţie cu monoxid de carbon”.

Comentarii

Comentarii

Fara Comentarii

Lasa un raspuns