LIVE TEXT: Simona Halep o distruge pe Serena Williams la Turneul Campionelor:...

LIVE TEXT: Simona Halep o distruge pe Serena Williams la Turneul Campionelor: 6-0, 6-2

Tenismanea Simona Halep i-a administrat un sec 6-0 liderului clasamentului WTA, Serena Williams, în primul set din al doilea meci din grupa roşie de la Turneul Campioanelor de la Singapore.Ultima dată când Williams a pierdut un set la 0 a fost la Madrid 2013: 6-3, 0-6, 7-5 cu Anabel Medina (Spania).
În setul doi Simona conduce cu 1-0.
Doi zero pentru Simona Halep în setul doi!
2- 1 pentru Halep.
3-1 pentru Simona!
4-1 pentru Simona Halep!
5-1 pentru Simona Halep!
5-2 pentru Halep!
6-2 pentru Halep !Victorie!
Ultima dată când Serena a reuşit contraperformanţa să câştige numai două game-uri într-un turneu WTA a fost în 1998, atunci când Williams avea doar 16 ani. Atunci, Joannette Kruger o învingea pe Serena cu 6-1, 6-1.
În următoarea partidă de la Turneul Campioanelor Simona Halep o va întâlni pe sarboaica Ana Ivanovici.

Declaraţii după meci:

Simona Halep: „Cel mai mare meci din viata mea. N-am cuvinte, mă simt foarte bine. A fost un vis să o înving pe Serena. Fără fani n-aş fi reuşit. Vă mulţumesc tuturor, echipei mele, românilor. Voi sărbători după turneu. Nu cred că a fost cea mai bună zi din cariera Serenei, dar şi eu am jucat agresiv, am jucat bine, am deschis unghiurile. Sunt foarte fericită“.

Serena Williams: „Creditul îi aparţine în totalitate Simonei şi nivelului înalt la care a evoluat. Eu am avut o prestaţie jenantă. Abia aştept să mai joc cu ea să-mi iau revanşa! Cred că ea a jucat foarte bine. Personal, n-am mai văzut-o niciodată jucînd aşa. Evident că nu avea nimic de pierdut şi a dat tot ce are mai bun în fiecare lovitură. A jucat foarte, foarte bine. M-am antrenat foarte bine şi am lovit mingea foarte puternic. Dar ea a luat mingea foarte repede şi a jucat foarte, foarte solid. Nu am jucat la nivelul la care m-am antrenat. Simona a evoluat foarte mult, am urmărit multe meciuri ale ei, după cum am mai spus nu am mai văzut-o jucând atât de bine. Azi a servit incredibil pe primul şi al doilea serviciu, a dat multe lovituri câştigătoare. De obicei nu acesta este jocul ei. Cu siguranţă nu sînt sută la sută, dar sunt aici şi joc. Asta nu are nimic de a face cu meciul de azi, Simona a jucat incredibil, cred că e cel mai bun meci al carierei. Sinceră să fiu abia aştept următoarea noastră întîlnire pentru că m-a făcut să-mi doresc să merg acasă să antrenez, în special pentru ea“.

Comentarii

Comentarii

Fara Comentarii

Lasa un raspuns