Actualitate

La volan cu permisul anulat și o alcoolemie de 2,75 grame la mie

sofer-beatPoliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, au luat măsura reţinerii faţă de Ioan Ş., de 45 de ani, din Alba Iulia, care este cercetat într-un dosar penal, pentru comiterea infracţiunilor de conducerea unui autovehicul, pe drumurile publice, de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală şi conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană având permisul de conducere anulat.
La data de 21.11.2013, ora 13,45, Ioan Ş. a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe şoseaua ocolitoare a Municipiului Alba Iulia, fiind sub influenţa alcoolului şi având permisul de conducere anulat din anul 2007. Aparatul etilotest a indicat o valoare de 1,61 mg/l alcool pur în aerul expirat iar, conform rezultatelor analizelor de laborator, conducătorul auto avea în sânge o alcoolemie de 2,75 grame la mie (proba I), respectiv 2,60 grame la mie (proba a II-a).
În cursul zilei de ieri, Ioan Ş. a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunerea de arestare preventivă, pe numele lui fiind luată măsura preventivă a obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu, pentru o perioadă de 29 de zile.
Cercetările sunt continuate.

Distribuie Acum

26 noiembrie 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...