Actualitate, Social

Joi: ședință ordinară a Consiliului Local Ocna Mureș

foto: ocnamuresonline.ro
foto: ocnamuresonline.ro

Consiliul Local al oraşului Ocna Mureş este convocat pe data de 29 august ora 17,00, în şedinţa ordinară ce va avea loc în Sala de Ședințe din incinta Primăriei orașului Ocna Mureș. Aleşii locali vor lua în discuţie 5 proiecte.

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea contului anual de execuţie realizat de toate unităţile din subordinea Oraşului Ocna Mureş, care au fost subvenţionate în anul 2012 din bugetul local.

2. Proiect de hotărâre privind încetarea Contractului de închiriere nr. 3418/25.04.2002 încheiat între Consiliul Local Ocna Mureş, în calitate de locator şi Salina Ocna Mureş, în calitate de locatar.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea încasării taxelor şi tarifelor aprobate prin HCLOM nr. 100/30.05.2013 în contul oraşului Ocna Mureş; mandatarea primarului oraşului Ocna Mureş de a promova şi susţine la instanţele judecătoreşti competente a unei acţiuni în vederea preluării de la SC Prego SA Ocna Mureş a unor bunuri proprietate publică sau privată a oraşului Ocna Mureş

4. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului local şi a listei de investiţii ale oraşului Ocna Mureş pe anul 2013

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea contului trimestrial de execuţie al oraşului Ocna Mureş pentru trimestrul II al anului 2013.

Distribuie Acum

28 august 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...