hitfm

ASCULTA RADIO ORION PE HITFM.RO

Joi: Lansarea oficială a PREMIO EURO STAR GROUP – Sebeș - Ziarul Apulum
Actualitate, Social

Joi: Lansarea oficială a PREMIO EURO STAR GROUP – Sebeș

581568_478375198859467_1976537866_nGoodyear Dunlop Tires România, împreună cu partenerul său francizat S.C. Euro Star Group S.R.L., lansează joi, 8 august la ora 17:00 pe piața din Alba a celui de-al doilea magazin-service Premio de profil.

Importanţa extinderii Premio în România este dată atât de nivelul ridicat de investiţie cât şi de standardul european impus pe piaţa românească a service-ului şi retail-ului cu anvelope.

Franciza Premio este o franciză uşoară, introdusă pe piaţa europeană în 1996 de Goodyear German Franchise în vederea standardizării calităţii serviciilor de profil în întreaga Europă.

La eveniment vor fi prezenţi:

Cristian Vlad – Administrator Premio Euro Star Group în cadrul S.C. Euro Star Group S.R.L

Cristian Roșioru – Retail Specialist, Goodyear Dunlop Tires România

Evenimentul de lansare va avea loc la sediul Premio Euro Star Group din str. Ștefan Cel Mare nr. 147, Sebeș, județul Alba, cu începere de la orele 17.00 şi va fi urmat de un cocktail în cadrul căruia discuţiile cu reprezentanţii celor două companii se vor prelungi într-un cadru plăcut, informal.

Programul de franciză Premio a fost implementat prima dată de organizaţia German Goodyear-Franchise (GDHS) şi este un concept al companiei Goodyear furnizat dealerilor în sistem franciză.

Standardizarea activităților de service și retail cu anvelope sub un brand puternic pe piață și creșterea calității serviciilor din această zonă a pieței de anvelope și accesorii auto.

Ca şi concept orientat spre calitate şi servicii de retail de anvelope, Premio este predestinat a fi un dealer calificat şi specializat: un dealer care şi-a atins obiectivul de a oferi clienţilor săi a gamă variată de mărci de anvelope, servicii auto complete şi accesorii şi de a asigura consultanţă de specialitate conducătorilor auto la orice oră.

La nivel european există peste 4.250 de magazine-service Premio, HiQ (Marea Britanie) sau Vulco (Franţa), toate reprezentând acelaşi concept. Goodyear continuă în prezent extinderea lanţului şi în Ungaria, Turcia, Austria, Rusia, Polonia, Bulgaria şi România.

În România sunt peste 20 de magazine-service Premio ce deservesc zonele: București, Ploiești, Pitești, Râmnicu Vâlcea, Brașov, Galați, Craiova, Târgu Mureș, Bacău, Iași, Botoșani, Arad, Deva, Timișoara, Satu Marea, Baia Mare, Suceava.

În aceste magazine-service se găsesc atât mărcile de anvelope proprii ale Goodyear, cât şi alte mărci de anvelope, accesorii şi piese de schimb, clienţii direcţi beneficiind şi de serviciile aferente pentru operaţiuni de întreţinere şi montaj pe loc.

Distribuie Acum

8 august 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...