Actualitate, Stiri mondene

Joi la RYMA: Stand-up Comedy cu Bordea, Badea şi Micutzu

comedyJoi, 29 august, la RYMA stand-up comedy cu Bordea, Badea şi Micutzu. Rezervări: 0358 566 998 & 0744.152.748. Show-ul începe la ora 21:00. Biletul costă 25 Ron.

Artitude îi aduce pe Bordea, Badea şi Micutzu în oraşul tău în cadrul turneului de 11 oraşe desfăşurat în perioada 20 – 29 august 2013.

Moldovean din Botoşani, Cătălin Bordea, talentat şi actor neliniştit a făcut de toate: seriale TV, reclame TV, piese de teatru obscure. S-a reîntors la stand up comedy la sfârşitul lui 2008, şi după plecarea lui Teo, Vio şi Costel din Cafe DeKO a rămas ca rezident. Din 2012 este coleg cu Capatos la „Un show Păcătos” pe Antena 1.

Dan Badea se remarcă În toamna lui 2007, când devine protagonist al proiectului HBO – „Stand UP Cafe”. Uşor timid, atent şi curios: „ Scrii materialul, îl repeți, testezi pe scenă, merge sau nu, îl rescrii, adaugi sau elimini și întreg procesul o ia de la capăt.”

“Dacă ar fi să-l descriu pe Dan Badea în două cuvinte, ar fi: comediant atent. Atent la ce spune (dar nu la nivelul în care îi e frică să nu spună ceva greșit, cât la a transmite mesajul corect și complet) la cum se îmbracă și cum se prezintă.” (PUNCHLINE.RO)

Cosmin Nedelcu (MICUTZU) declară că sursa inspiraţiei lui sunt lucrurile care i se întâmplă în fiecare zi, sau în formularea plină de modestie a actorului: “Eu trăiesc şi inspiraţia se pogoară asupra mea”. Micutzu se foloseşte foarte mult de improvizaţie, motiv pentru care multe dintre materialele lui sunt inspirate chiar de publicul care vine să-i asculte glumele: “În general, glumele pe care le fac sunt improvizate pe scenă. Sunt personaje care vin în sala de spectacol şi eu îi văd şi de acolo vine improvizaţia”.

Terasa RYMA este complet acoperită, iar show-ul va avea loc indiferent de condiţiile meteo.

Distribuie Acum

26 august 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...