ÎŢI ARĂT CĂ POT la Liceu cu Program Sportiv din Alba Iulia

ÎŢI ARĂT CĂ POT la Liceu cu Program Sportiv din Alba Iulia

în inicinta Liceului cu Program Sportiv a avut loc deschiderea activităților din cadrul proiectului ÎȚI ARĂT CĂ POT, un proiect inițiat de către echipa Flash alcătuită din 7 elevi ai liceului (Lungoci Daniela Raluca, Fleșer Andreea, Petrifalean Iuliana, David Paula Nicoleta, Sulumete Karina Diana, Smajlovic Amela, Danci Alexandru) și coordonat de doamna profesor Jurcă Mirela.
Dorința elevilor de a renaște jocurile copilariei și de a face cunoscute afecțiunile care apar în organism datorită utilizări îndelungate a gadgeturilor a fost prezentată mai întai profesorilor în sala profesorală a liceului. Aici echipa proiectului a împarțit fluturași și a lansat invitația la mișcare și în rândul profesorilor.
Între orele 10:00-11:00 echipa Flash a pășit în clasele liceului invitând elevii liceului la activitatea din 17 mai 2015 de la orele 14:00 când în Cetatea Alba Carolina în zona statuii lui Mihai Viteazul va avea loc reînvirea jocurilor copilariei și eliminarea pentru un timp scurt a gadgeturilor din viața participanților.Tot în clase, membrii echipei au împărțit fluturași și au prezentat o scurta scenetă numită ”Sedentarismul” care reperezintă schimbarea mentalitații unei adolescente care alege mișcarea în defavoarea gadgeturilor.
În pauza mare (10:50-11:10) echipa Flash a discutat cu elevii la standul aplasat la intrarea principală a liceului despre jocurile copilariei despre sedentarism și au jucat împreuna”Aschie”(unul dintre jocurile copilăriei).

Comentarii

Comentarii

Fara Comentarii

Lasa un raspuns