hitfm

ASCULTA RADIO ORION PE HITFM.RO

Iohannis criticat de jurnaliştii de la Deutsche Welle pentru scandalul defrişărilor abuzive - Ziarul Apulum
Actualitate, Politica, Stirea Zilei

Iohannis criticat de jurnaliştii de la Deutsche Welle pentru scandalul defrişărilor abuzive

Preşedintele României, Klaus Iohannis este criticat de jurnaliştii de la Deutsche Welle după ce a fost implicat în scandalul defrișărilor abuzive.

Ziariştii germani spun că Iohannis a folosit aceleași argumente prezentate de o firmă din Austria când a cerut Parlamentului reexaminarea Codului Silvic. Deutsche Welle notează că președintele a fost prins pe picior greșit când a părut să protejeze operațiunile îndoielnice ale companiei austriece Schweighofer Holzindustrie în domeniul exportului de lemn tăiat în România.

„Președintele Klaus Iohannis a fost prins pe picior greșit. Nu putem spune că ar fi existat o relație între firma austriacă și președintele României, dar este cert că acesta a avut exact același punct de vedere cu reprezentanții concernului”, scrie jurnalistul Horatiu Pepine pentru Deutsche Welle, într-un articol în care comentariile vin după ce președintele Klaus Iohannis a avut aceleași argumente cand a cerut parlamentului reexaminarea Codului Silvic cu cele ale unei firmei austriece.

Potrivit unui filmuleț dat publicității de un ONG, se pare s-a aratat dispusă să achiziționeze lemn tăiat ilegal în Romania și chiar a oferit bonusuri pentru ca să se încalce legea.
sursa: b1.ro

Distribuie Acum

6 mai 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...