Actualitate, Stirea Zilei, Stiri

Ioana-Hari Vinţeler şi Dragoş Ambruş, Miss şi Mister Boboc la Liceul Teoretic Teiuş

Vineri, 10 octombrie 2014, la Liceul Teoretic Teiuş a avut loc un eveniment important pentru elevii din primul an: Balul Bobocilor. Anul acesta organizatorii, clasele a XII-a, sub îndrumarea profesoarelor Nicoleta Cîmpean şi Romina Pop, au surprins cu un program din care nu au lipsit cântecele, dansul şi talentul actoricesc demonstrat prin momente artistice inedite. Alte momente artistice au fost realizate de cei mai mici dintre membrii ansamblului Top Dance 2007, vocal, Lorena Morar şi Alexandra Trif, însoţită de dansatori de muzică populară, trupa de dans Del Mundo Z-Crew, care a uimit ca de fiecare dată cu mişcările făcute.

Cele opt perechi participante au încântat publicul prin creativitate şi spontaneitate, dar şi cunoştinţele lor. Tema balului a fost „Lumea mirifică a basmului”, concurenţii au reprezentat o serie de personaje din poveşti din literatura română şi universală: Scufiţa Roşie şi Vânătorul, Aladin şi Jasmine, Frumoasa şi Bestia, Hansel şi Gretel, Dorothy şi Vrăjitorul din Oz, Kay şi Gretchen, Peter Pan şi Wendy, Harap-Alb şi Fata împăratului Roş.

Primim mai multe detalii de la organizatori: prima probă la care au trebuit să facă faţă a fost prezentarea într-un mod cât mai original, concurenţii folosindu-se de creativitate şi ingeniozitate.

La proba de cultură generală fiecare participant a răspuns la o întrebare din cultura generală şi la o ghicitoare.

A urmat proba în care participanţii au trebuit să prezinte povestea din care fac parte şi să modifice finalul.

Ultima probă a vizat îndemânarea concurenţilor.

La final juriul, format din şase elevi ai claselor a XII-a, a decis câştigătorii pentru Miss şi Mister Boboc, iar toţi elevii claselor a XII-a au ales Miss şi Mister Popularitate.

Câştigătorii concursului de miss-mister:

MISS BOBOC: Ioana-Hari Vinţeler
MISTER BOBOC: Dragoş Ambruş

MISS POPULARITATE: Denisa Tamaş
MISTER POPULARITATE: Alexandru Stan

11 octombrie 2014

About Author

Marius Paul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...