Investiţii în infrastructura comunei Cut

Investiţii în infrastructura comunei Cut

Primarul comunei Cut, Vasile Mutu a fost prezent astăzi în cadrul conferinţei de presă a PSD Alba. Edilul din Cut a făcut câteva referiri la investiţile ce se derulează în localitatea pe care o conduce în ultimii doi ani.
Vasile Mutu a precizat că înainte de mandatul său în Cut nu era derulat nici un proiect.

În acest moment la nivelul comunei Cut se derulează, conform declaraţilor edilului Vasile Mutu, un proiect important pentru viața și confortul concetățenilor.

Este vorba de proiectul „ Infiintare retea de colectare si tratare ape uzate in localitatea Cut, județul Alba” – o lucrare extrem de necesară și de așteptată de către toți cetățenii comunei. Valoarea unui astfel de proiect, în sumă de 3.485.177 lei este asigurată în proporție de 95 % de către Administrația Fondului de Mediu, banii fiind deja alocați iar lucrarea propriu – zisă este executată, la începutul anului 2015 în proporție de 15 %.

Proiectul „ Amenajare strazi in comuna Cut” în valoare de 4.940.669 lei așteaptă lansarea sesiunii de depunere a proiectelor cu finantare europeana.

„Suntem convinşi de faptul că, munca Guvernului Ponta se va reflecta și în îmbunătățirea confortului rural al comunei noastre prin proiectele pe care dorim să le accesăm în continuare legate de asfaltarea străzilor din Cut, o zonă de agrement pe care o merităm cu toții, modernizarea si reabilitarea Caminului Cultural din localitate, asfaltarea unor drumuri agricole pe noul PNDR, reabilitarea si modernizarea Scolii Generale cu cls. I-VIII, ,,Septimiu Albini,, Cut precum și alte gânduri bune de viitor pe care, doar cu sprijin de la un guvern responsabil și serios cum este Guvernul Ponta o să le putem realiza” a declarat Vasile Mutu, primarul comunei Cut.

Comentarii

Comentarii

Fara Comentarii

Lasa un raspuns