INNA a dezamăgit publicul de la Alba Iulia

INNA a dezamăgit publicul de la Alba Iulia

De mai bine de o lună se tot aude și se vorbește de „Concertul anului la Club Stage”, unde invitată era nimeni alta decât celebra INNA. „Marele moment” a avut loc aseară și a fost mult sub așteptările tuturor. În jur de 500 de albaiulieni, care au plătit  ceva bani pe bilet, au plecat acasă „cu buza umflată” după un mini concert de vreo 20 de minute susținut de Inna.

Să fii fost emoția de a concerta din nou într-un club, ea fiind obișnuită pe stadioane,  sau poate atmosfera de la Alba Iulia, nu se știe ce a pățit, dar de la  INNA Hot, în concertul de aseară a fost mai mult INNA NOT.

Prestația ei live nu a fost una prea strălucită, iar atmosfera a lăsat de dorit. Concertul a început în jurul orei 2.30 și nu a ținut mai mult de 30 de minute. În plus, din repertoriul ei a cântat vreo patru piese după care a lăsat două foste concurente de la „Vocea României” să  se bucure și ele de puțină celebritate.

Și dacă tot concertul a fost plat, ne așteptam ca momentul final să fie mai exploziv însă nici asta nu s-a întâmplat. Concertul s-a terminat exact cum a început, fără prea multe aplauze, pentru că nu a interacționat foarte bine cu publicul, și cu un simplu „mulțumesc Alba Iulia,”.

Inițiativa Clubului de a aduce un artist de renume internațional în Alba Iulia este de apreciat și o echipă de la U Nights să le difuzeze petrecerea pe U TV.  Concertul în sine, o dezamăgire totală.

– Vezi foto pe : http://alba100.ro/foto-video-inna-dezamagit-publicul-de-la-alba-iulia-departe-de-fi-concertul-anului-0044251#sthash.dlitOoaU.dpuf

Comentarii

Comentarii

1 Comentariu

Lasa un raspuns