Actualitate

Iluminatul festiv de sărbători va fi pornit la Blaj oficial pe 5 decembrie

iarna centru blajInstalarea iluminatului festiv a început încă de acum două săptămâni cu o zonă care este amenajata în premieră, Piaţa 1848.
În centrul istoric au fost ornate streşinile caselor, instituţiilor publice, Catedrala Mitropolitană «  Sfânta Treime », Primăria Municipiului Blaj şi copacii din zona de parc.
Aici iluminatul festiv a fost pus în funcţiune pentru o zi, în 24 noiembrie, când catedrala greco-catolica a găzduit tradiţionalul eveniment dedicat Zilei Naţionale a României « Blajul salută Marea Unir ».
O altă noutate o reprezintă decoraţiunile care vor fi amplasate pe artera principală a oraşului. Vechile instalaţii de iluminat care au fost folosite timp de 4 ani vor fi înlocuite cu noi ornamente de tip 3D, iar majoritatea figurinelor vor fi amplasate în Parcul Avram Iancu unde se va crea un pol de joacă pentru cei mai mici locuitori ai oraşului.
La nivelul întregului oraş iluminatul festiv va fi pornit în seara zilei de 5 decembrie 2013. Demontarea sistemului va începe în 11 ianuarie 2014.

Distribuie Acum

28 noiembrie 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...