Hidroplasto a finalizat lucrările de instalare a a dispozitivelor de acoperire...

Hidroplasto a finalizat lucrările de instalare a a dispozitivelor de acoperire a rosturilor la Pod pe DN14B km 5+100 – Mihalţ

Compania Hidroplasto anunţă finalizarea lucrărilor de instalare a dispozitivelor de acoperire a rosturilor la Pod pe DN14B km 5+100 – Mihalţ, jud. Alba la data de 24.11.2014.
Acesta este un sistem avansat de rosturi de dilataţie, creat pentru poduri, rampe etc. şi proiectat pentru performanţe de lungă durată în condiţii de trafic intens. Dispozitivul de acoperire rosturi Gumba BJ 50 este capabil să preia o mişcare reală a podului de maxim 51 mm şi poate acoperi rosturi cu dimensiuni maxime de până la 76 mm. Construcţie robustă din neopren armat la interior cu oţel de înaltă calitate, BJ 50 prezintă drept caracteristică de bază corpul din neopren armat cu protecţie din aluminiu la calea de rulare, pentru a garanta rezistenţa în timp a dispozitivului.
Pe lângă acest dispozitiv, a mai fost montat Gumba BJ230, să preia o mişcare de maxim 230 de mm şi poate acoperi rosturi cu dimensiuni maxime de până la 270 mm. Garanţia oferită pentru acest tip de lucrări este de 10 ani.
La data 24.11.2014, orele 12, se vor ridica restricţiile de circulaţie, iar traficul se va relua normal. Multumim pe această cale şoferilor pentru răbdarea de care au dat dovadă, precum şi institutiilor care au sprijinit realizarea acestui proiect.

Comentarii

Comentarii

Fara Comentarii

Lasa un raspuns