GSP: Gicu Grozav este jucătorul lui Dinamo

GSP: Gicu Grozav este jucătorul lui Dinamo

Conform jurnaliştilor de la gsp.ro, conducerea clubului Dinamo Bucureşti a reuşit să ajungă la o înţelegere cu Terek Groznîi în ce-l priveşte pe Gicu Grozav.

Cele două cluburi au ajuns la un consens şi Grozav va evolua sub formă de împrumut până în vară la Dinamo când clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare va avea prima opţiune de cumpărare a jucătorului contra sumei de un milion de euro.

La Dinamo a a evoluat dar a şi antrenat unchiul său, Cornel Ţălnar o legendă a alb-roşilor şi a Unirii Alba Iulia.
Noul preşedinte al lui Dinamo Daniel Stanciu, este cel care a insistant pentru aducerea în curtea lui Dianmo a lui Grozav.

Gicu Grozav, unul dintre cele mai bune produse ale fotbalului albaiulian, fiind format de Unirea Alba Iulia unde a şi debutat în fotbalul mare. Acesta a evoluat ultima dată în campionatul intern la Petrolul Ploieşti unde a avut evoluţii apreciate care l-au dus şi în echipa naţională. Gicu Grozav a mai evoluat şi la Universitatea Cluj şi Standard Liege.

În august 2013 a făcut saltul către clubul rus Terek Groznîi, unde a semnat un contract scadent în iunie 2016. Din păcate pentru Grozav, însă, aventura sa în Cecenia s-a încheiat după doar 10 meciuri oficiale (7 în campionat, 3 în Cupă), românul având probleme de adaptare la Terek, unde nu s-a impus ca titular şi a pierdut şi contactul cu echipa naţională.

Gicu Grozav (24 de ani), mijlocaș ofensiv are 17 selecții și 3 goluri la echipa națională a României.
În acest moment, cota sa de piață este de 1,8 milioane de euro. 2,2 milioane de euro a costat transferul lui Grozav de la Petrolul la Terek.

Comentarii

Comentarii

Fara Comentarii

Lasa un raspuns