Actualitate, Social

Greenpeace recrutează voluntari în Alba Iulia în perioada 1-19 noiembrie

2013 Mediteranean Fisheries Tour, Open Ship in Constanta HarborPersoanele interesate se pot înscrie pentru voluntariat completând un formular pe www.greenpeace.ro . După primirea și analizarea aplicațiilor, va urma o întâlnire introductivă, în perioada 22-23 noiembrie. Detaliile vor fi furnizate participanților selectați, în timp util.

Persoanele care sunt membre în partide politice nu pot deveni voluntari Greenpeace.

Voluntarii Greenpeace aduc o schimbare la nivel mondial. Voluntariatul în cadrul Greenpeace este organizat în grupuri locale care realizează activităţi de susţinere a campaniilor, colaborează în munca de zi cu zi a organizaţiei şi o reprezintă la nivel local. Greenpeace are grupuri locale în Bucureşti, Galați și Alba Iulia.

Activitatea de voluntariat este fundamentală pentru ca Greenpeace să îşi poată atinge obiectivele. Recent, compania Enel a anunțat că renunță la proiectul construirii unei termocentrale pe bază de cărbune la Galați, proiect împotriva căruia Greenpeace a depus eforturi susținute, reprezentate atât prin demersuri legale cât și la nivel de conștientizare și implicare publică, unde echipa de voluntari din Galați a avut un rol foarte important.

Greenpeace este o organizaţie non-guvernamentală, non-profit, prezentă în peste 40 de ţări din Europa, America de Nord şi Sud, Asia şi Pacific. Greenpeace acţionează şi în România, implicându-se în protecţia mediului şi derulând campanii în diferite domenii: schimbări climatice, protejarea pădurilor, agricultura ecologică, promovarea eficienţei energetice, a energiei regenerabile s.a.

Distribuie Acum

4 noiembrie 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...