Gest masonic, mafiot sau de ameninţare făcut de Elena Udrea în Parlament?

Gest masonic, mafiot sau de ameninţare făcut de Elena Udrea în Parlament?

Luni seara după ce a vorbit în plenul Camerei Deputaţilor înainte ca parlamentari să voteze pentru urmărirea penală şi încuviinţarea arestări preventive a fostului ministru al Turismului, Elena Udrea, pentru implicarea în dosarul Microsoft şi Gala Bute, aceasta a făcut un gest surprinzător.

Astfel imediat ce s-a aşezat în scaunul său a fost surprinsă de camere cum şi-a atins cu arătătorul nara dreapta, semn pe care l-a făcut de câteva ori şi înainte de discurs.

Gestul a fost interpretat în multe feluri că ar fi masonic, mafiot sau de ameninţare. În limbaj masonic gestul înseamnă tăcere. Semnul a fost bîmprumutat şi de mafioţi care folosesc exact acelaşi semn pentru a promite exact acelaşi lucru: că vor păstra legea tăcerii, potrivit www.romaniatv.net.
Alţii au interpretat gestul ca o amenintare, ca un gest de avertisment mafiot că urmează să vorbescă şi să facă noi dezvăluiri, potrivit site-ului stiripesurse.ro

Într-o postare ulterioară pe Facebook, Elena Udrea şi-a explicat gestul.

„Văd că gestul meu din Parlament în care am dus mâna la nas a creat mare vâlvă şi s-a transformat în subiect de analiză semiotică. În realitate, e un semn pe care l-am făcut unei persoane dragi mie, căreia am vrut să-i transmit că ‘totul e în regulă'”, explică Udrea.

sursa foto: www.romaniatv.net

Comentarii

Comentarii

Fara Comentarii

Lasa un raspuns