Actualitate, Sport

Gala de Kickbox la Alba Iulia: Albaiulieni Andrei Dărămuş şi Zoltan Boldizsar urcă în ring

Alba Iulia va găzdui din nou, după șase ani, o Gală de Kickbox. Sâmbătă, 18 octombrie de la ora 18.00 la Casa de Cultură a Sindicatelor din oraș se vor duela în 8 partie, 16 sportivi din Alba Iulia, București, Timișoara, Craiova, Baia Mare sau Giurgiu. Biletele se vor pune la vânzare cu două ore înainte de începerea galei și pot fi achiziționate de la intrare.
Pasionații de kickbox vor avea parte, sâmbătă, de un eveniment pe gustul lor. Cea de-a III-a ediţie a Galei de Kickbox aduce la Alba Iulia sportivi de renume și lupte pe măsură.
16 sportivi sunt gata să intre în ring și să își măsoare puterea și tehnica de luptă. Printre aceștia se află și doi albaiulieni cunoscuți pentru rezultatele lor deosebite la box.
Este vorba despre Andrei Dărămuș, multiplu campion național la box, medaliat cu bronz la europene și component la lotului național și Zoltan Bolodizsar un cunoscut luptător și antrenor secund al lotului de box de la Clubul Nicolae Linca.
Pe lângă aceștia, Ciprian Sora și Alin Panait își vor aduce elevii pentru a urca în ringul de luptă.
Partidele vor fi arbitrate de arbitrul internațional Cezar Gheorghe iar printre invitații speciali la acest eveniment se află și Eduard Irimia prompterul K-1.
În deschiderea evenimentul vor avea loc două partide de box ale sportivilor de la Clubul Salonta.
Cel mai așteptat meci al serii este programat să înceapă în jurul orei 22.00. Albaiulianul Zoli va intra în ring alături de Adalbert Sule (Tinuț ) unul dintre cei mai cunoscuţi luptători.
Gală de Kickbox începe de la ora 18.00 iar bilete pot fi achiziționate de la Casa de Cultură a Sindicatelor unde are loc evenimentul. Prețul unui bilet este de 50 de lei.

16 octombrie 2014

About Author

Marius Paul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...