Actualitate, Social

Gala aniversară „Ziua Speromax” – prima ediţie

tdscn5075Sub sloganul” De şase ani oferim speranţă persoanelor cu SM. Oferă şi tu !” în data de 21 noiembrie 2013 s-a desfăşurat prima ediţie a Galei aniversare „ Ziua asociaţiei SM SPEROMAX ALBA”.

Evenimentul marchează implinirea a 6 ani de existenţă a asociaţiei si reprezintă un prilej de a celebra munca depusă în sprijinul persoanelor afectate de Scleroză Multiplă în judeţul Alba.

La eveniment au participat: pacienti, membri de familie, voluntari, parteneri si colaboratori ai asociaţiei.

Acestia au avut ocazia să cunoască mai multe detalii despre: activitatea desfaşurată in cei 6 ani de existenţă, beneficiari, rezultate obtinute, obiective si proiecte de viitor.

Invitaţii au putut sa socializeze intr-un cadru select şi s-au bucurat de un program artistic variat ce a cuprins momente de folclor, dansuri de societate, muzica folk si muzică uşoară.

Gala aniversară farce parte dintr-un amplu proiect de profesionalizare a serviciilor oferite in cadrul Centrului de Informare si Consiliere pentru persoanele afectate de SM in judetul Alba, proiect susţinut de catre Fundatia Vodafone Romania, prin programul „Voluntar de profesie”.

Asociaţia SM SPEROMAX ALBA mulţumeşte tuturor voluntarilor, partenerilor, finanţatorilor, colaboratorilor şi prietenilor care au susţinut organizaţia de-a lungul celor 6 ani de existenţă.

Distribuie Acum

22 noiembrie 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...