Actualitate, Sanatate, Social

Frigidere și paravane mobile noi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia

Stp1380309pitalul Judeţean de Urgenţă a achiziţionat frigidere noi pentru dotarea mai multor saloane şi săli de tratament şi paravane mobile, care să asigure intimitatea pacienţilor în timpul unor proceduri medicale.

Atât frigiderele cât şi paravanele vor fi repartizate în fiecare secţie din Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia.

Au fost achiziționate 34 de frigidere mici și 21 de aparate medii, care vor fi repartizate în saloane și în săli de tratament.

Pacinții vor putea să își țină la rece alimentele mai ales în această perioadă.

În sălile de tratament aceste frigidere sunt necesare pentru depozitarea unor medicamente, fiole și alte materiale medicale.

De asemenea au fost achiziționate și trei frigidere mari pentru laboratorul de analize medicale”, a spus asistent Monica Onețiu, directorul de îngrijiri al Spitalului Județean de Urgență Alba.

tp1380317În ultima perioadă au fost achiziționate și 50 de paravane mobile, care vor fi distribuite de asemenea în saloane și săli de tratament.

Cele mai multe paravane vor fi distribuite în Secțiile: ginecologie și chirurgie.

Aceste paravane vor fi folosite pentru a asigura intimitatea pacienților în timpul unor proceduri medicale, deci va crește și gradul de confort al bolnavilor”, a mai explicat asistent Monica Onețiu.

Distribuie Acum

2 august 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...