FOTO: Transavia Golf Cup- editia IX şi-a desemnat câştigătorii

FOTO: Transavia Golf Cup- editia IX şi-a desemnat câştigătorii

Sâmbătă, 23 mai 2014, a avut loc la Clubul de golf „Paul Tomiţă” din Pianu de Jos, Alba cea de-a noua ediţie a Cupei Transavia la golf. Ediţia din acest an a lansat şi în acest an invitaţia la joc tuturor pasionaţilor de acest sport nobil, reunind totodată oamenii în jurul unui numitor comun: golful, pasiunea tuturor.
Competiţia, devenită un punct de referinţă în calendarul competiţional al Clubului „Paul Tomiţă”, a avut un număr record de jucători înscrişi: 75 de jucători de la mai multe cluburi din țară și străinătate.
Rezultatele Transavia Golf Cup ediţia IX:

Categoria 1: Campion- Laurențiu Coman ( 70 lovituri-departajare HCP), Vicecampion- Lepădatu Marian (70 lovituri- departajare HCP)
Categoria 2: Campion- Pocan Ioan (43 puncte), Vicecampion- Ciceo Mircea (40 puncte)
Categoria 3: Campion- Ciosan Florin (40 puncte- departajare HCP), Vicecampion- Sîmpălean Călin (40 puncte- departajare HCP)
Categoria Lady: Campion- Coman Ana (36 puncte), Vicecampion- Codrin Anca (35 puncte)
Categoria Seniori: Campion- Stanciu George (39 puncte), Vicecampion- Burzescu Gabriel (32 puncte)
Categoria Juniori: Campion- Antonio Pop (22 puncte), Vicecampion- Popa Luca (7 puncte), locul 3- Ciceo Mara (5 puncte), locul 4- Barbu Andrei (4 puncte)
Longest Drive: Bărbat Alexandru (240 metri)
Nearest to The Pin: Bărbat Alexandru (2,92 metri)
Compania Transavia susține și în acest an promovarea golfului în rândul tinerilor jucători și a oferit și în acest an 3 vouchere speciale pentru categoria Junior în valoare totală de 1000 lei pentru achiziționarea de articole golf.
În cadrul evenimentului, a avut loc și un concert live oferit de Trupa Puzzle.

Comentarii

Comentarii

Fara Comentarii

Lasa un raspuns