Actualitate

FOTO: Poliţiştii din Alba depăşesc şi pe linie continuă!!!

Regulile de circulaţie sunt făcute dor pentru unii, pentru alţi nu există. Ieri pe drumul de la ieşirea din Miceşti spre Şard un poliţist, fără a avea girofarele şi sirenele pornite, a depăşit cu maşina un microbuz pe linie continuă şi vorbind la telefon, cum se vede în fotografii, fără jenă şi fără să îşi dea seama că pune în pericol şi ceilalţi participanţi la trafic.
Oare pe poliţiştii cine îi amendează? Că pe noi ne aşteaptă la fiecare colţ şi la cea mai mica greşeală: Pac scoţi banii din portofel.
O bilă neagră pentru respectivul poliţist care ar trebui dus la un curs de legislaţie rutieră pentru că a cam uitat regulile elementare de circulaţie.

10 octombrie 2014

About Author

Marius Paul


5 COMMENTS ON THIS POST To “FOTO: Poliţiştii din Alba depăşesc şi pe linie continuă!!!”

  1. Aveti dreptul de a nu blura numarul autoturismului care apartine M.A.I si este indicat sa o faceti pentru a putea fi identificat organul care a savarsit abaterea in ideea de a fi tras la raspundere!

  2. Domnule jurist, dumneata ai impresia ca identitatea politistului care a condus masina respectiva sta ascunsa in blurarea nr de inmatriculare. Nu toti politistii au dreaptul de a conduce o masina ( echipaj), se dau examene aparte pt a conduce o astfel de masina. Nu iei o masina de politie ca pe un taxi sa nu se stie cine ii soferu sau incotro merge. Doamne usor aruncam cu piatra. Oare suntem fara vina sa facem asta?

  3. Un articol scris de un frustrat agramat. La prima vedere am gasit numai 4 greseli gramaticale in cele cateva randuri ale sale. Cine gaseste mai multe, ia sa vedem?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...