Actualitate, Stirea Zilei

FOTO: PNL Alba a pierdut un primar: Călin Andreş a trecut de la PNL la PSD

Este oficial în sfârşit. Primarul liberal al Cîmpeniului, Călin Andreş a profitat de Ordonanţa de Urgenţă numărul 45 a Guvernului şi a trecut de la PNL la PSD. PNL Alba suferă astfel cea mai mare pierdere ca urmare a respectivei ordonanţe care permite trecerea aleşilor locali de la un partid la altul fără să îşi piardă funcţia.
Călin Andreş nu a putut fi întors din drum nici de senatorul PNL Alba, Teodor Atanasiu cu care a avut o întâlnire marţi.
Edilul din Cîmpeni a motivat trecerea prin faptul: „Am găsit o echipă de valoare, domnul Dîrzu a fost alături de mine. M-a ajutat la Bucureşti să câştigăm cinci proiecte. Putem să facem o echipă pentru Cîmpeni şi să avem un preşedinte al românilor. Nu sunt un om căruia să îi placă războaiele politice. Sper ca foştii colegi de păartid să nu mă atace în presă. Domnul Hava să-şi vadă de primăria lui, să-şi gestioneze mai bine oraşul. Eu nu fac politică la un pahar de băutură. Faptul că am ales un alt partid e opţiunea mea personală”
Se pare că şi consilierii liberali din Cîmpeni şi unii membrii ai PNL din localitate îl vor urma pe Andreş la PSD.

2 octombrie 2014

About Author

Marius Paul


ONE COMMENT ON THIS POST To “FOTO: PNL Alba a pierdut un primar: Călin Andreş a trecut de la PNL la PSD”

  1. asa se face politica in romania……. nu mai exista coloana vertebrala…… acestia vor fi primii care vor trada si psd-ul la pierderea alegerilor viitoare….. rusineeeeeeeeeee!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...