FOTO: La Ciugud se iubeşte româneşte! “De drag de Dragobete” la Căminul...

FOTO: La Ciugud se iubeşte româneşte! “De drag de Dragobete” la Căminul Cultural din Drîmbar

Evenimentul „De Drag de Dragobete”, organizat de Primăria şi Consiliul Local Ciugud tinde să devină deja o tradiţie în rândul îndrăgostiţilor din această comună. Tinerii din toate satele comunei Ciugud s-au strâns sâmbătă seara, 21 februarie, la cochetul Cămin Cultural din Drîmbar şi au sărbătorit în avans Dragobetele, echivalentul românesc al sărbătorii occidentale Valentine’s Day, cu muzică, concursuri, karaoke, dar şi multă voie bună. Momentul cel mai aşteptat al evenimentului “De drag de Dragobete” a fost concursul organizat pentru îndrăgostiţi şi nu numai, unde s-au înscris şapte perechi, mai multe decât anul trecut. Acestea s-au luptat pentru marele premiu, un voucher constând într-o cină romantică la restaurantul Pub 13 din Alba Iulia.
Maestrul de ceremonii a fost Cristi Şuşman, iar participanţii au trebuit să mulţumească un juriu exigent din care au făcut parte viceprimarul comunei Ciugud, Cornel Ceuca, binecunoscuta solistă de muzică populară, Roxana Reche (n.a. care locuieşte în Teleac), Bogdan Munteanu, Roxana Marica şi Lili Oargă (cei trei sunt angajaţi ai Primăriei Ciugud). Concurenţii au fost supuşi la probe precum: “Recunoaşte partenerul”, “Probă de dans cu balonul”, “Mărul suspendat”, “Partenerul meu poate”, “Recunoaşte melodia” şi o probă de dans popular. Aceste probe au adus zâmbete pe buzele participanţilor dar şi a juriului şi spectatorilor prezenţi.
“Ne bucurăm că organizăm pentru al doilea an la rând acest eveniment. Ne-am obişnuit în ultima perioadă să împrumutăm tot felul de sărbători de la americani sau alte popoare, cum e Valentine S Day, şi am uitat să le sărbătorim pe ale noastre aşa cum este sărbătoarea românească a iubirii, Dragobetele din 24 februarie. Din păcate în tot mai puţine locuri se mai respectă această zi. Trebuie să încercăm să readucem în actualitate toate tradiţiile româneşti, iar Dragobetele este una din ele. Sărbătoarea din această seară este un semnal că noi trebuie să fim mai buni, că dragostea şi iubirea trebuie să primeze împotriva urii şi deznădejdii. Şi noi locuitorii acestei comune ştim să facem acest lucru bine pentru că doar aşa putem merge mai departe. Mă bucur că faţă de anul trecut numărul perechilor participante dar şi a spectatorilor a fost mai mare. Sunt mulţumit că am putut oferi tinerilor o seară distractivă” a declarat primarul comunei Ciugud, Gheorghe Damian. După premierea perechilor câştigătoare, seara a continuat cu discotecă.
Picture 063

dragobete

Picture 024

Picture 023

Picture 022

Picture 021

Picture 064

Picture 026

Picture 025

Picture 027

Picture 028

Picture 029

Picture 031

Picture 032

Picture 033

Picture 034

Picture 036

Picture 037

Picture 038

Picture 039

Picture 040

Picture 045

Picture 044

Picture 043

Picture 042

Picture 041

Picture 046

Picture 047

Picture 048

Picture 049

Picture 050

Picture 056

Picture 055

Picture 053

Picture 052

Picture 051

Picture 057

Picture 059

Picture 060

Picture 061

Picture 062

foto:https://www.facebook.com/primariaciugud?ref=hl

Comentarii

Comentarii

Fara Comentarii

Lasa un raspuns